Kirja Valinta (The Choice)

Valinnan vapaus – kirkkaan ajattelun positiivinen kierre 

Onko jokainen konflikti poistettavissa?
Onko jokainen tilanne tavattoman yksinkertainen, riippumatta siitä, kuinka monimutkaiselta se näyttää?
Voiko jokaista tilannetta parantaa merkittävästi?
Onko win-win ratkaisu aina olemassa?

Kirja Valinta (uusittu painos 2017) (engl. The Choice revised edition 2010) on upea, “meditatiiviseksi” kutsuttu Eli Goldratt’in merkkiteos, hänen kirjallisen tuotantonsa jälkikirjoitus, jota hän itse piti jopa merkittävimpänä teoksenaan.

Kirja Valinta – hinta 24,90 €/kpl (sis. alv 10%).
Toimituskulut veloitetaan erikseen.
Tilaukset helposti verkkokaupasta (maksutapoina luottokortit ja verkkopankit).
Laskulle tulevat tilaukset sähköpostiosoitteeseen info@netprofit.fi.

Miljoonat lukijat tuntevat Eli Goldratt’in (1947 – 2011) tiedemiehenä, valistajana ja business guruna.

Hänen Kapeikkoajatteluaan (TOC Theory of Constraints) opetetaan eri oppilaitoksissa ympäri maailmaa ja TOC:n eri metodeja ja ratkaisuita melkein kaikilla inhimillisillä elämänalueilla niin teollisuuteen kuin kauppaan ja jakeluun kuin terveydenhuoltoon kuin kasvatukseen.

Eli Goldratt oli tiedemies, valistaja ja liiketoiminnan johtaja ja ennen kaikkea filosofi, joidenkin mielestä jopa nero. Hän oli ajattelemaan provosoiva ajattelija.

Tässä teoksessa sukelletaan syvälle Eli Goldratt’in ajattelun ja TOC:n perusteisiin. Eli keskustelee tyttärensä Efrat’in kanssa omasta tieteellisen maailmankuvan uskomusjärjestelmästään tavoitteenaan täyden elämän eläminen. Esimerkkien ja keskusteluiden kautta avautuu, miten tunteet, intuitio ja logiikka vaikuttavat vuorovaikutussuhteessa kokonaisvaltaisesti kykyymme ajatella kirkkaasti ja ratkaisukeskeisesti tehdessämme omaa ja ammatillista elämäämme koskevia päätöksiä.

Haluatko oppia pääsemään eroon meitä kaikkia ihmisiä luontaisesti vaivaavista huonoista ajattelutavoista ja -tottumuksista?

Haluatko elää täyttä elämää ja oppia ajattelemaan kirkkaasti – aidon tiedemiehen tavoin?

Goldratt’in lähestymistapa tarjoaa analyyttisen viitekehyksen tuottaa ratkaisuja lähtökohtaisesti ratkaisemattomiin haasteisiin.

Kirja on lukemisen arvoinen jo pelkästään useiden business case esitysten vuoksi.

Uusittu painos sisältää myös liitteen, jossa Efrat Goldratt-Ashlag esittää kirjan eri lukujen mukaisten perusajatusten syy-seuraus logiikkakaaviot. Nämä auttavat suuresti jäsentämään ja hyödyntämään kirjan antia.

Mikäli olet kiinnostunut Kapeikkoajattelun (TOC) sovelluksista syvällisemmin, on suositeltavaa perehtyä TOC-teorian perusteita käsitteleviin englanninkielisiin kirjoihin ja/tai suomenkielisiin kirjoihin Tavoite (Bestseller – The Goal, pullonkaula tuotannossa) sekä logistiikkaratkaisua käsittelevään kirjaan Vain Taivas on Rajana (Isn’t It Obvious).

Pakettitarjoukset:
Kirjat Valinta+Tavoite+Vain Taivas on Rajana yhteensä 69,90 € (sis. alv 10%).
Toimituskulut veloitetaan erikseen.

Toimitamme kirjatilaukset 2 – 7 arkipäivän kuluessa.

Kirjoja koskevat kyselyt: Jukka Väätti 045 134 1433