Kirja Goldrattin Virtaussäännöt

Kaipaatko uusia ajatuksia projektien hallintaan? Goldrattin Virtaussäännöt on suomennos mainiosta Goldratt’s Rules of Flow -kirjasta, jossa jatkojalostetaan Eli Goldrattin Critical Chain -metodologiaa projektijohtamisen saralla. Kirjan on kirjoittanut Efrat Goldratt-Ashlag.

Takakansi kertoo teoksesta seuraavaa:

“Olitpa sitten suunnittelu-, IT-, palvelu- tai myyntipäällikkö, tämä kirja auttaa sinua parantamaan projektien ennustettavuutta ja toimitusvarmuutta merkittävästi.

Marc Wilson ei aio antaa periksi. Hän on päättänyt kääntää vaikeuksissa olevan perheyrityksen suunnan ja pitää yrityksen perheessä, vaikka isänsä onkin myyntiaikeissa. Ongelmana on, että he myöhästyvät yhä useampien projektien toimituspäivistä eivätkä asiakkaat enää siedä tilannetta. Marc etsii ratkaisua kaikkialta, kunnes yhdellä MBA-kursseistaan hän löytää uniikin lähestymistavan, jossa toimintaa tarkastellaan virtauksen näkökulmasta.

Virtauksen konsepti on suoraviivainen. On helppoa visualisoida projektien virta systeemin läpi ja ymmärtää, että jos jokin tukkii virtauksen, niin projektit kasaantuvat ja läpimenoajat kasvavat. Tämän seurauksena toimitusaikojen luotettavuus kärsii. Yhtä helppoa ei kuitenkaan ole löytää virtausta häiritseviä esteitä ja keksiä keinoja niiden poistamiseen.

Goldrattin Virtaussäännöt on kirja, jonka suurenmoinen Eli Goldratt, Tavoitteen kirjoittaja, olisi halunnut kirjoittaa viimeisimmistä kehitysaskelistaan projektihallinnan saralla. Hän kuitenkin ehti menehtyä ennen tämän saavuttamista ja näin ollen hänen tyttärensä ja omilla ansioillaan taitava kirjailija Efrat Goldratt-Ashlag, peri manttelin.

Efrat Goldratt-Ashlag on väitellyt tohtoriksi organisaatiopsykologiasta ja on erikoistunut kehittämään koulutusmateriaaleja, jotka mahdollistavat henkilökohtaisen ja organisatorisen kasvun. Tohtori Eliyahu Goldrattin tyttärenä hän on ollut osa sisäpiiriä ja kirjoitti yhdessä isänsä kanssa elämänfilosofisen teoksen VALINTA. Hän hallinnoi isänsä tekijänoikeuksia ja julkaisuja ympäri maailman.”

ISBN: 978-952-65366-0-6. Kustantaja NetProfit Oy. Kirjassa on 200 sivua ja se on pehmeäkantinen.

Goldrattin Virtaussäännöt -kirjan hinta on 26,95 €/kpl (sis. alv 10%).
Toimituskulut veloitetaan erikseen.

Tilaukset helposti verkkokaupasta (korttimaksut ja verkkopankit).
Mikäli haluat tilauksen laskulle, niin tee tilaus sähköpostilla osoitteeseen info@netprofit.fi. Määräalennuksia saatavilla isommista tilauksista, kysy näistä sähköpostitse.