Kirja TOC Askeleet

Suurta huomiota “TOC” piireissä saavuttanut alkuperäinen teos “Practice Makes Profit”, Graham W. Scott (2021) on nyt saatavilla suomennettuna.

Jos olet kiinnostunut yrityksen fokusoidusta kehittämisestä, tämä kirja on sinua varten.

Kirja kertoo tositarinan TOC (kapeikkoteorian) Jatkuvan Parantamisen Viiden Fokusoidun Askeleen soveltamisesta ihotautilääkärin yksityispraktiikan kehittämiseen. Tulokset ovat olleet häikäiseviä!

Yhden kokeneen kehittäjän ensikommentti: “Toc Askeleet kirja on kyllä huippu, lisäksi tässä suomenkielisessä on hyvät kuvat ja parempi visuaalinen ilme!

Laatu- ja Lean kouluttajana vuosikymmeniä toimineen kirjan suomennoksen esilukija Jussi Moision selkärankareaktio oli “Tässä on ytyä!

Kirja TOC Askeleet – hinta 19,90 €/kpl (sis. alv 10%).
Toimituskulut veloitetaan erikseen.

Tilaukset helposti verkkokaupasta (korttimaksut ja verkkopankit).
Mikäli haluat tilauksen laskulle, niin tee tilaus sähköpostilla osoitteeseen info@toc4finland.com.

Otteita julkaisijan ja kokeneen TOC konsultin kirjaan sisällyttämästä epilogista:

Tämän kirjan filosofialla on paljon annettavaa suomalaisen työn tuottavuuden kehittämiselle.

Tasa-arvoa korostavassa demokratiassamme on vaikeaa ja jopa intuition vastaista hyväksyä, että jotkin asiat ja niiden hallinta ovat ratkaisevasti tärkeämpää muuhun verrattuna. Näin kuitenkin on asianlaita, vääjäämättömästi. Tämä mielen kehikko kaipaa remonttia, jota kirjan menetelmäpuoli tarjoaa.

Ajatus, että toiminnan tuottavuuden parantaminen on täysin “kaluttu luu” on hyvin virheellinen ja yritysjohto syyllistyy tahtomattaan tähän yleisesti. Tämä virhe näyttäytyy mielenkiinnon ja sitoutumisen puutteena ja toiminnan “tylsä” kehittäminen delegoidaan usein alemmille organisaatiotasoille, ilman todellista toimivaltaa.

Jos olet yritysjohtajana tai kehittäjänä aidosti kiinnostunut tuottavuuden ja virtaustehokkuuden parantamisesta, uskon, että yllätyt tämän pienen nopealukuisen kirjan annista. Se saattaa aiheuttaa jopa “aivomyrskyn”. Näin on jo monelle kirjan lukeneelle tapahtunut.

Soveltamalla kirjassa esitettyjä periaatteita kymmenet tuhannet yritykset ympäri maailmaa ovat 80-luvulta lähtien parantaneet nopeasti ja merkittävästi suorituskykyään. Miksei myös sinun organisaatiosi?

Parhaimmillaan kirjan menetelmien ja uuden mielenmaiseman soveltaminen Jatkuvan Parantamisen systemaattisena prosessina luovat organisaatiolle aivan uusia kilpailuetutekijöitä, jotka ovat puhtaan operatiivisen suorituskyvyn parantamisen tuolla puolen.